script in robopro

Hier habt Ihr die Möglichkeit direkt mit dem fischertechnik Team in Kontakt zu treten
Here you have the Possibility to get in direct contact with the fischertechnik-Team

Moderator: fischertechnik Mitarbeiter

Forumsregeln
Bitte beachte die Forumsregeln!

In dieser Unterkategorie können nur fischertechnik-Mitarbeiter und Moderatoren antworten!
Antworten
Benutzeravatar
bluatigro
Beiträge: 20
Registriert: 25 Jun 2018, 15:44

script in robopro

Beitrag von bluatigro » 07 Nov 2018, 13:57

hello FT
i want the folowing :
a script language in robopro
i have bad eye's [ i see 30% ]
it is nearly imposeble for me to conect the object's in robopro
whit wires
it does not matter to me whitch pc language
as long it has :
choises , loop's , sub's , function's , recursion , array's , random numbers and a include comand
enlargeble font in the ide wood be nice to
OOP is nice but it is not nesesery

i wil like this verry mutch if you implement this

HartmutKnecht
fischertechnik Mitarbeiter
Beiträge: 50
Registriert: 10 Jan 2011, 11:58

Re: script in robopro

Beitrag von HartmutKnecht » 21 Dez 2018, 09:26

Thank you for your suggestion.

We agree that it would be very helpful to be able to use scripts in our software. We cannot guarantee that this possibility will be available in the near future, but we will put it on our "wish list".

Kind regards
fischertechnik
Hartmut Knecht

Antworten